Financiering rond krijgen

Voor veel ondernemers zijn de financiën een lastig stuk. Begrijpelijk ook als je daar in je werkverleden nooit mee te maken hebt gehad. Toch is het van essentieel belang je financiën en eventuele noodzakelijke financiering goed te regelen.

Hoi Ondernemer kan je helpen zicht te krijgen op het financiële gedeelte van je bedrijf. Daarnaast kan Hoi Ondernemer je helpen met het opstellen van een financieel plan als onderdeel van je Ondernemingsplan om zo ook een toetsbaar plan bij je bank in te kunnen dienen voor een kredietaanvraag. Of andere betrokkenen goed te kunnen informeren over je voorgenomen plannen.

Ook kun je Hoi Ondernemer een Quickscan naar de haalbaarheid laten uitvoeren en het opgeleverde rapport (mits positief uiteraard) als ondersteuning gebruiken bij bijvoorbeeld een kredietaanvraag of een akkoord voor je start bij je uitkeringsinstantie.

Samen naar de bank?

De gang naar de bank begeleiden en eventueel meegaan (mits Hoi Ondernemer achter je plannen staat) of meedenken over andere financieringsmogelijkheden behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt met Hoi Ondernemer een of meerdere werksessies afspreken voor bovengenoemde ondersteuning al dan niet in combinatie met de training ‘Ondernemingsplan opstellen’ of de training ‘Bedrijfsfinanciën en financieel plan maken’.

hoi_ondernemer_infoknopMeer weten? Bel gerust voor meer informatie,
dan overleggen we samen wat voor jou handig is.

Hoi Ondernemer voor hulp bij het krijgen van financiering