Ondernemerscoach, Klankbord en Sparringpartner

    • Wil je hulp om je start voor te bereiden?
    • Loop je ergens tegenaan rondom het ondernemerschap dat je lastig vindt of waar je niet helemaal uitkomt?
    • Wil je jezelf als ondernemer blijven ontwikkelen?
    • Of zoek je een klankbord om je nieuwe ideeën tegenaan te houden of sparringpartner om samen met je te brainstormen over je toekomst?

Dan kan het fijn en zinvol hier een onafhankelijke derde bij in te schakelen. Hoi Ondernemer helpt je graag verder door als ondernemerscoach, sparringpartner en/of klankbord te fungeren.

Door samen met jou naar je bedrijf, plannen en jezelf als ondernemer te kijken. Om vervolgens vast te stellen wat de gewenste volgende stappen zijn om jezelf en je bedrijf te versterken en hoe je dat invulling zou kunnen geven.

Gewoon een keer in de vorm van een klankbordgesprek. Of wat uitgebreider door meerdere werksessies of coachgesprekken, al dan niet in combinatie met een training of workshop. Geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Ondernemersintervisie

Je kunt er ook voor kiezen deel te nemen aan ‘Ondernemersintervisie’ waarbij ondernemers zich laten inspireren door samen te werken aan hun eigen groei als ondernemer en de groei van hun bedrijf onder begeleiding van Hoi Ondernemer.

Benieuwd wat Hoi Ondernemer voor je kan betekenen? Bekijk eens het aanbod en de trainingen, je bent van harte welkom!

hoi_ondernemer_infoknop

Bel voor meer informatie of schrijf je direct in

Hoi Ondernemer - Ondernemerscoach, klankbord en sparringpartner