Over Denise

Wat beweegt mij?

Ik geloof in de kracht van mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. Als iemand deze zelf ook ziet – of gaat zien – én gaat neerzetten dan gebeurt er wat!

‘Mensen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen en hen concreet helpen hun doelen te bereiken’ dat is wat ik heel graag doe. In mijn rol als ondernemerscoach – en tevens zelfstandig ondernemer – geef ik hier met veel plezier invulling aan en heb ik voor mijzelf daarmee een droom verwezenlijkt. Met mijn achtergrond, werkervaring en persoonlijkheid, die een goede combinatie daarvoor blijken te zijn, doe ik werk waar ik echt heel blij van word én help daarin anderen dit ook te realiseren!

Mijn werk nu

Zes jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Eerst binnen een kleine franchise-organisatie, inmiddels onafhankelijk, waarbij ik wel met regelmaat samenwerk met anderen uit mijn netwerk. Dit om zo specialisme in te huren op specifieke vlakken of naar anderen door te verwijzen. Met veel plezier begeleid ik veelvuldig startende ondernemers bij het zetten van deze belangrijke stap in hun leven. En daarnaast help ik bestaande ondernemers om zichzelf en hun bedrijf verder te versterken teneinde succesvol(ler) te worden.

Mensen typeren mij als betrokken, open en eerlijk, enthousiasmerend, doortastend, mens- en resultaatgericht en een goede coach en trainer met een brede visie.

Het geeft mij steeds veel voldoening anderen verder te helpen hun stappen te zetten door creatief mee te denken, te inspireren, coachen, adviseren, trainen, helpen inzicht te krijgen, visie te vormen en te focussen, kritisch te durven zijn, enz.

Mijn achtergrond

Ik ben Denise Jonkers, woon samen met mijn man en we hebben twee schatten van dochters. Ik kom uit een ondernemersgezin en heb na mijn studie jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt; als business unitmanager bij een communicatiegroep en als bedrijfsadviseur, coach/trainer en leidinggevende bij een grote financiële instelling. Vanwege een bedrijfsovername verloor ik onverwacht mijn baan. Er volgde een periode van bezinning. Wat wil ik nu echt? Waar ben ik goed in? Waar ligt mijn passie? Ik ken dus ook ‘het even zoekende zijn’. Toen ik daar de antwoorden op vond was het voor mij duidelijk dat ik voor mezelf wilde beginnen als ondernemerscoach. Door de jaren heen heb ik me steeds verder ontwikkeld. Naast vaktechnische opleidingen heb ik ook trainingen gevolgd op het gebied van leiderschapsontwikkeling, communicatieve vaardigheden, persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling.

hoi_ondernemer_infoknop

Ik help je graag verder. Meer weten? Ik kijk uit naar je reactie!

Denise Jonkers van Hoi Ondernemer