Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Voor begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap biedt Hoi Ondernemer zowel individuele begeleiding als activiteiten samen met andere ondernemers aan. Vaak wordt een combinatie hiervan gekozen.

Individuele begeleiding om te gaan werken aan zaken die specifiek jou als ondernemer aangaan. Dit in de vorm van coachgesprekken, werksessies, brainstorm- en klankbord sessies. En daarnaast ook in de vorm van bijvoorbeeld het doornemen van stukken en voorzien van feedback, het uitvoeren van een ‘Quickscan naar haalbaarheid’, enzovoort.

Groepsactiviteiten (in kleine groepjes van 3-4 ondernemers) om t.a.v. kennisoverdracht efficiënt te kunnen werken. Maar daarnaast ook om ondernemers in de gelegenheid te stellen te leren van elkaar, ervaringen te delen, gebruik te kunnen maken van elkaars netwerk, enzovoort. In groepsverband worden trainingen en workshops aangeboden. Daarnaast is er o.a. de mogelijkheid deel te nemen aan ‘Ondernemersintervisie’.

En tussen de afspraken in kun je uiteraard zelf verder aan de slag met de input die je gekregen hebt.

Hoi Ondernemer werkt regelmatig met sjablonen, checklisten en modellen. Hier kun je gratis gebruik van maken. Daarnaast vindt er ook altijd een gratis telefonische intake plaats als we elkaar nog niet kennen. Voor een wat uitgebreider traject is een persoonlijke intake uiteraard ook mogelijk.

Tarieven (excl. btw)

Begeleiding:Investering:
Voor begeleidingstrajecten in het kader van bijvoorbeeld reïntegratie en outplacement wordt altijd afhankelijk van de wensen en behoeften een offerte op maat opgesteld. Dit geldt ook voor het verzorgen van presentaties, workshops, brainstormsessies, enz.Offerte op maat
Quickscan naar de haalbaarheid
€ 450,-

Workshop 2-2,5 uur€ 50,-
Training per dagdeel€ 100,-
Ondernemersintervisie 2-2,5 uur€ 35,-
Bouw je eigen website (1 dagdeel in groepsverband, beschikbaarheid oefenomgeving, doornemen website, 1 werksessie van 2 uur en email ondersteuning gedurende het traject)€ 250,-
Specifiek voor individuele ZZP’ers:Investering:
Na het volgen van 1 training, op elke volgende training of workshop 20% korting.
Strippenkaart 4 uur individuele begeleiding (1 jaar geldig)

€ 260,-
Strippenkaart 6 uur individuele begeleiding (1 jaar geldig)
€ 375,-
Strippenkaart 8 uur individuele begeleiding (1 jaar geldig)€ 480,-

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden.

In principe zijn de kosten voor ondernemerscoaching en -training voor een ondernemer als bedrijfskosten aftrekbaar.

Verdere informatie

Op alle activiteiten zijn de algemene voorwaarden van Hoi Ondernemer van toepassing.

Hoi Ondernemer is opgezet en eigendom van Denise Jonkers. De meeste activiteiten verzorgt zij zelf. Voor sommige activiteiten huurt zij anderen in die gespecialiseerd zijn in dat betreffende onderwerp.

hoi_ondernemer_infoknopNeem contact op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak. Je bent van harte welkom!

hoi ondernemer - werkwijze en tarieven